Συνάντηση Σ.Πέτσα με Δημάρχους της Δράμας και τον Βουλευτή Κ.Μπλούχο

Η  ιεράρχηση των στόχων αναφορικά με τις προτάσεις που υπέβαλαν οι Δήμοι στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, ήταν το θέμα της επίσκεψης 3 Δημάρχων από την Π.Ε Δράμας στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα συνοδεία του βουλευτή Δράμας Κ.Μπλούχου.

Ο βασικός στόχος των συναντήσεων όπως αναφέρεται στο δελτίο του .  Μπλούχου « ήταν να εξυπηρετηθούν τα αιτήματα των Δήμων του Ν. Δράμας τα οποία αφορούν σε υποδομές, να ιεραρχηθούν ώστε να γίνει ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός για να εξυπηρετηθεί κυρίαρχα ο πρώτιστος στόχος του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ο οποίος είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης των Δήμων προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικό αποτύπωμα με βάση τους επιλέξιμους άξονες οι οποίοι έχουν τεθεί από την Κυβέρνηση.»

Οι δήμαρχοι που συμμετείχαν μαζί με τους συνεργάτες τους στην συνάντηση ήταν:

Ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Θεμιστοκλής Ζεκερίδης, με την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων – Προγραμματισμού Πληροφορικής Διαφάνειας και Περιουσίας κα Κυριακή Παπαζώτου, ο Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου κ. Ιωάννης Κυριακίδης, με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών – Διοίκησης κ. Ανδρέα Αμαραντίδη, και ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου, με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θωμά Δασκάλου.

Η Δραμινή αντιπροσωπεία συναντήθηκε αρχικά με τον Σ.Πέτσα και κατόπιν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» κ. Ελευθέριο Παπαβασιλόπουλο.