Πασχαλινά χαμόγελα από το σωματείο «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας»

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στις 14 Απριλίου η δράση του Σωματείου Εθελοντών «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» «Γίνε Νονός» που για   συνεχόμενη χρονιά προσφέρει ένα Πασχαλιάτικο χαμόγελο σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Φέτος η δράση γίνεται σε συνεργασία -για πρώτη φορά- με τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του πανελλαδικά, αλλά και όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με: τις  5 Κοινωνικές Υπηρεσίες  του Νομού Δράμας (Δ. Δράμας, Δ. Δοξάτου, Δ. Παρανεστίου, Δ. Προσοτσάνης, Δ. Κάτω Νευροκοπίου), το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας και το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Καβάλας,  προκειμένου 500 παιδιά σε ανάγκη να παραλάβουν έγκαιρα το πασχαλινό δώρο που πραγματικά επιθυμούν και χρειάζονται.
Πιο συγκεκριμένα, μέσω της συγκεκριμένης δράσης κάθε παιδί  εκφράζει την επιθυμία του για κάποιο πασχαλινό δώρο στον υπεύθυνο του εκάστοτε φορέα και στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί και μας αποσταλεί η λίστα  με τις συνολικές επιθυμίες, οι «Νονοί της Καλοσύνης» από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να τους ενημερώσουμε σχετικά με το δώρο που μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Ταυτόχρονα προτρέπουμε το δώρο να συνοδεύεται από ευχές και μηνύματα αγάπης, πάντα διαφυλάττοντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε παιδιού αλλά και του νονού. Στη συνέχεια φροντίζουμε να συγκεντρώσουμε, να ταξινομήσουμε και να παραδώσουμε/αποστείλουμε εγκαίρως τα δώρα στον εκάστοτε φορέα.

 Όσοι επιθυμούν να γίνουν «Νονοί Καλοσύνης» μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του δώρου και την παράδοσή του, στα τηλέφωνα του Σωματείου: 6945233637 & 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: thewallofkindnessdrama@gmail.com, καθώς και μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Απριλίου προκειμένου να υπάρχει το ανάλογο χρονικό περιθώριο να ταξινομηθούν, να παραδοθούν και να αποσταλούν τα δώρα στους 8 φορείς εγκαίρως πριν το Πάσχα.

Πασχαλινή χειροποίητη συλλογή «Με της καρδιάς το φως IV»
Το Σωματείο Εθελοντών “Ο Τοίχος της Καλοσύνης” Δράμας, διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά την πασχαλινή δράση “Με της καρδιάς το φως IV”, στην οποία μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε κάνοντας μία πράξη από καρδιάς και επιλέγοντας ένα πασχαλινό δώρο από τη χειροποίητη συλλογή που φιλοτέχνησαν οι εθελόντριες του Σωματείου με αίσθημα δημιουργικότητας και πνεύμα συνεισφοράς. Μέσα από την κίνηση αυτή βοηθάμε κάποιον συνάνθρωπο σε ανάγκη και ταυτόχρονα στηρίζουμε το έργο του Σωματείου.
Η πασχαλινή μας συλλογή αποτελείται από:
Α) Χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες σε 25 διαφορετικά σχέδια για παιδιά και ενήλικες σε ειδική συσκευασία δώρου.
Β) Ξύλινα φαναράκια διακοσμημένα με όμορφα υλικά για τους μικρούς μας φίλους, στα οποία μπορούμε να γράψουμε το όνομα του παραλήπτη.
Γ) Υφασμάτινα πουγκιά ή γυάλινα βαζάκια με χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά, διακοσμημένα με πασχαλινά σχέδια ζαχαρόπαστας και με δυνατότητα να αναγράψουμε πάνω κάποια ευχή ή το όνομα του παραλήπτη!
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με την επιλογή του δώρου και τη δωρεά σας, στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική  διεύθυνση thewallofkindnessdrama@gmail.com, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα αποστολής του δώρου σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.