”Πανηγυρική” την Κυριακή 23 Μαΐου η τελευταία «Τοιχοθεραπεία»

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας»  μετά από τη θετική ανταπόκριση του κοινού επί 19 συνεχόμενες εβδομάδες ολοκληρώνει δυναμικά τον  κύκλο των δωρεάν διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο “Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά…. στις Κυριακές του Τοίχου” με καλεσμένους εξαιρετικούς ομιλητές κι ομιλήτριες.

“Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 23/05/2021 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η 20η και τελευταία Τοιχοθεραπεία που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα καθώς μ΄αυτήν κλείνει αυτός ο ξεχωριστός κύκλος, αυτή η διαφορετική αλυσίδα αγάπης που μας συντρόφευε όλο το διάστημα της καραντίνας από τον Δεκέμβριο ως και σήμερα. Οι διαδικτυακές μας συναντήσεις  αγαπήθηκαν τόσο πολύ από συνανθρώπους μας από όλη την Ελλάδα και η συμμετοχή σ΄αυτές ήταν μεγάλη επί 19 συνεχόμενες εβδομάδες πλάι σε εξαιρετικούς ομιλητές επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων και θεματολογιών που εθελοντικά στήριξαν αυτήν την προσπάθειά μας με άφθονο μεράκι και αστείρευτη διάθεση για παροχή βοήθειας.

Αποφασίσαμε η 20η  δωρεάν και τελευταία  Τοιχοθεραπεία να έχει εορταστικό χαρακτήρα και οι ομιλητές να είναι τρεις (3). Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε πως θα βρίσκονται ξανά κοντά μας να συζητήσουμε και να κλείσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο τον κύκλο αυτών των διαδικτυακών συναντήσεων οι κύριοι: Αντώνης Καλογήρου, Δημήτρης Φλαμούρης και Παύλος Καστρινάκης. Το θέμα που θα συζητήσουμε μαζί τους είναι: «Η δύναμη της αγάπης» και πιο συγκεκριμένα αν η αγάπη είναι το «όπλο» μας στη ζωή για να είμαστε ευτυχισμένοι.»

Σημειώνεται ότι οι Τοιχοθεραπείες είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή, για να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες μέσω της σύνδεσης στην ιαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09      Meeting ID: 853 2184 1897    Passcode: 030634

« Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά στο τελευταίο διαδικτυακό μας ραντεβού για ομαδική Τοιχοθεραπεία την Κυριακή 23/05/2021 στις 20:30 πλάι στους 3 εξαίρετους ομιλητές μας να κλείσουμε εορταστικά αυτήν την τόσο ξεχωριστή αλυσίδα αγάπης και όλοι μαζί να αποδείξουμε για άλλη μια φορά πως πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…»