Πανελλαδική βράβευση της εταιρίας Manbiz στα Ermis Awards για την δημιουργία της ιστοσελίδας visitkavala.gr


Είναι πολύ ευχάριστο όταν ακούς καλά νέα για μια εταιρία που είναι συνεργάτης σου  εδώ και 10 περίπου χρόνια.

Η εταιρία  MANBIZ ISP είναι μία από τις αναγνωρισμένες εταιρίες παγκοσμίως παροχής υπηρεσιών Internet, με αρχικές της δραστηριότητες ως εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων.

Μια ακόμη επιτυχία της συγκεκριμένης εταιρίας ήρθε πριν λίγες μέρες όταν βραβεύτηκε της στα  “Ermis Awards” στην κατηγορία website, για την δημιουργία του τουριστικού ιστότοπου, του Δήμου Καβάλας και της Δημοφέλεια, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι και “επαρχιακές” εταιρίες μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες e-business λύσεις που βελτιώνουν σημαντικά τις λειτουργίες μιας εταιρίας επιτυγχάνοντας την  υψηλή απόδοση του επενδυμένου κεφαλαίου.

Συγχαρητήρια παιδιά !!!

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η συμμετοχή μας www.visitkavala.gr,
βραβεύτηκε πανελλαδικά στα Ermis Awards ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου!

Για εμάς στην Manbiz, αυτή η πρόκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι ηθική επιβράβευση των κόπων μας αλλά και δέσμευση προς όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε τόσα χρόνια.

Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας και να να θέτουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!

Ευχαριστούμε που μας κάνετε καλύτερους!

Δείτε με ποιους διαγωνιστήκαμε
Λίγα λόγια για τα Ermis Awards

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.
Η επιλογή των συμμετοχών που προκρίνονται και τελικά βραβεύονται, γίνεται από επιτροπή κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου.