Ονειρούπολη: Ξεκινά ο διαγωνισμός Αφίσας και Παραμυθιού

Ο διαγωνισμός Αφίσας και Παραμυθιού ξεκινάει! Οι μηχανές της φαντασίας ανάβουν,  δημιουργούν εμπνευσμένα σενάρια ιστοριών και ο κάθε συμμετέχων αποτυπώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο την  προσέγγιση του στη δική μας συγγραφική πρόκληση.

Ενσωματώνουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στη δημιουργική μας σκέψη και πλάθουμε τη δική μας παραμυθένια ιστορία ή αποτυπώνουμε στο χαρτί το δικό μας σχέδιο για την αφίσα της Ονειρούπολης.

Σας ζητάμε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο θεματικές ενότητες:

  1. “Ο κύριος Covid, ένας απρόσκλητος επισκέπτης των Χριστουγέννων.”
  1. Διαλέξτε ένα αγαπημένο σας παραμύθι και κάντε συγγραφικές…. σκανταλιές!

“κράτα τους ήρωες, άλλαξε την ιστορία και γράψε το δικό σου παραμύθι, ή κράτα την ιστορία και φτιάξε τους δικούς σου ήρωες”

Μπορείτε να παραδώσετε  τη συμμετοχή σας στο κτίριο του παλαιού δημαρχείου (2ος όροφος) μεταξύ των ωρών 09:00 -15:00 μέχρι και τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021.

Θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19. Για τη μετακίνηση σας, όσο υπάρχουν περιορισμοί, χρησιμοποιείτε τον κωδικό 3 σε έντυπο ή μήνυμα στο 13033.

Η κριτική επιτροπή και τα έπαθλα των νικητών θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα τα δε αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ονειρούπολης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2521027415 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση email: anastasiatoliou135@gmail.com.