Ο κορονοϊός κτύπησε και την Δράμα – Ένα κρούσμα σε γυναίκα

Μειώνονται οι «καθαρές» πόλεις στην χώρα, καθώς κρούσμα της ασθένειας του νέου ιού εντοπίστηκε και την Δράμα.

Το κρούσμα σύμφγωνα με το ρεπορτάζ της dramini.gr αφορά σε μία γυναίκα 50 ετών, αεροσυνοδός στο επάγγελμα;, η οποία υπεβλήθη πριν μέρες σε εξέταση και το αποτέλεσμα του τεστ ήταν αρνητικό.

Ωστόσο το δεύτερο τεστ που έγινε χθες έδειξε θετικό και η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε αμέσως στο ΑΧΕΠΑ – Νοσοκομείο αναφοράς  στη Θεσσαλονίκη.

– Ωστόσο νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η γυναίκα δεν μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ αλλά παραμένει σε μόνωση στο Νοσοκομείο Δράμας, οι χώροι του οποίου απολυμαίνονται,καθώς η 50χρονη παρέμεινε για νοσηλεία 3 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της dramini.gr η  50χρονη είναι αεροσυνοδός; στη Γερμανική Lufthansa και είχε άρτια αφιχθείς από την Αίγυπτο.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας δεν επιβεβαίωσε τη είδηση, καθώς οι ανακοινώσεις γίνονται κατ αρχάς από τον ΕΟΔΥ και αυτό ισχύει για όλη την επικράτεια.

Πάντως στο Νοσοκομείο Δράμας,αν και δεν είναι Νοσοκομείο Αναφοράς,οι εργαζόμενοι-γιατροί και νοσηλευτές,δίνουν και αυτοί καθημερινά τον δικό τους αγώνα,με τον κίνδυνο για την υγεία τους να παραμονεύει σε κάθε τους βήμα.

dramini.gr