“Έφυγε” σε τροχαίο ο Αντιδήμαρχος Δράμας Χρήστος Κυριακίδης

Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίς τα ξημερώματα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Δράμας Χρήστος Κυριακίδης. Ο 38χρονος Χρήστος έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα λίγο πριν την διασταύρωση της Σόφτεξ στον περιφερειακό.

Ο αναπάντεχος θάνατος του Χρήστου σκόρπισε θλίψη τόσο στην Δράμα όσο και στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε το Μικροχώρι. Με ανάρτησή του στο ΦΒ ο Δήμαρχος Δράμας αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του εκφράζοντας προς την οικογένειά του την λύπη του.

ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
Τα  λόγια είναι φτωχά για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του   φίλου  μου και συνεργάτη μου στο Δήμο Δράμας Χρήστου  Κυριακίδη.
Η ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια, κάνει πιο βαριά τη λύπη μου.
Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν  ένας άξιος Πρόεδρος  και στην Κοινότητα Μικροχωρίου.
Εξίσου μεγάλη  ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου.
Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα  , ιδιαίτερα  αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του.
Για όσους τον γνωρίσαμε η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
Ήταν πάντα δίπλα μου και είχα μαζί του μια ανθρώπινη και βαθιά σχέση.
Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα, απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια.