Δράμα: Η Ένωση Ξενοδόχων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού , η Ένωση ξενοδόχων Δράμας υπογραμμίζει την σημασία των συνεργασιών στην προσπάθεια ανάδειξης της Δράμας ως τουριστικό προορισμό. Άλλωστε η συνεργασία της Ένωση με το ΕΒΕ και τους επισιτιστές είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας που έγινε πριν λίγες μέρες στον Δημοτικό Κήπο.

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Μια ημέρα που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κλάδο μας, αλλά και όλα τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας. Ο τουρισμός αποτελεί κινητήρια δύναμη για την οικονομία μιας χώρας και μιας περιοχής, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τα έσοδα και προωθώντας τον πολιτισμό και την ανταλλαγή πολιτιστικών αξιών.
Ως μέλη αυτού του κλάδου, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που καταβάλλουμε με αφοσίωση και αγάπη για τον τόπο μας. Ο τουρισμός συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής μας, προσελκύοντας επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του κόσμου.
Η Δράμα αναπτύσσεται δυναμικά, με σωστή οργάνωση και συνεργασίες, και τα αποτελέσματα που θα δούμε τα επόμενα χρόνια θα είναι εντυπωσιακά. Είναι καθήκον μας να χτίσουμε και να επενδύσουμε για το μέλλον, θέτοντας στόχους που θα καθοδηγήσουν την επόμενη μέρα. Ο τουρισμός ανοίγει νέες προοπτικές στην ανάπτυξη της περιοχής.
Εμείς, θα συνεχίσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, αγνοώντας τις δυσκολίες και τις δυσφήμισες. Ο τουρισμός αποτελεί μια πρόκληση που μας ενώνει, επιτρέποντάς μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.
Χωρίς αποκλεισμούς και με συνεργασίες, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της εποχής, σχεδιάζοντας και κάνοντας πράξη το όραμά μας για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ο τουρισμός σημαίνει εξωστρέφεια και οφείλουμε να υπηρετούμε αυτόν τον χώρο με αγάπη και αφοσίωση, προσδοκώντας να δούμε τον τόπο μας να ανθίζει όπως ποτέ άλλοτε.