Διάνοιξη μονοπατιών στο Φαλακρό από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Βώλακα.

Οι συλλογικές δράσεις είναι η καρδιά της κοινωνίας. Το «κοινό καλό» – και όχι το προσωπικό συμφέρον είναι αυτό που οδηγεί μία κοινωνία «μπροστά». Η δημιουργία είναι πάντα ευπρόσδεκτη και η δημιουργία ενός Συλλόγου φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι υποδέχθηκε και η κοινότητα του Βώλακα την δημιουργία ενός νέου Σωματείου υπό τον τίτλο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Βώλακα.

Μία ομάδα νέων ανδρών προχώρησε  στην σύσταση ενός συλλόγου προκειμένου αφ ενός να δώσει μία διέξοδο στην «σχεδόν» αδιέξοδη κατάσταση που βιώνουμε, αφ ετέρου δε να προσφέρει με την δράση του στο κοινωνικό σύνολο.

Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και επιθυμία να δείξουν τις ομορφιές του τόπου τους, δεν επέλεξαν να υλοποιήσουν κάτι σχετικό με τις μηχανές, αλλά  κάτι που να αφορά ολόκληρο το χωριό και όχι μόνο.   Ξεκίνησαν με την διάνοιξη και καθαρισμό μονοπατιών. Με προσωπική δουλειά και χωρίς οικονομική στήριξη διαμορφώνουν τα ορεινά μονοπάτια και σε λίγο οι φίλοι της πεζοπορίας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την φύση που «τυλίγει» το Φαλακρό και να θαυμάσουν τις ομορφιές του. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνουν την διάνοιξη ενός παλιού  μονοπατιού το οποίο θα είναι προσβάσιμο όχι μόνο σε πεζοπόρους αλλά και σεδικυκλιστές