Την Κυριακή το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας-Εκλογή προεδρείου

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας  την Κυριακή 16 Ιανουαρίου. Στις 10.00 το πρωί θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και θα ακολουθήσει εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέως του σώματος.

Η πρόταση του Δημάρχου- σύμφωνα με την σχετική του ανάρτηση στο ΦΒ- αφορά στον Δημήτρη Καραμπατζάκη που ήδη ορκίστηκε. Ο κ. Καραμπατζάκης διετέλεσε  πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Απασχόλησης & Τουρισμού και Αναπληρωτής Δημάρχου κατά τη δημοτική περίοδο 2014-2019.

Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Χαραλαμπίδης ορίζεται αντιδήμαρχος Οικονομικών και υπεύθυνος για την λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τέλος στην θέση του εκλιπόντος Χρήστου Κυριακίδη θα “βρεθεί” ο Γιάννης Εφραιμίδης  που ορίζεται αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, και υπεύθυνος για την λειτουργία των αποκεντρωμένων Γραφείων Διοικητικών Θεμάτων των Κοινοτήτων του Δήμου Δράμας.