Σύσκεψη Χριστόδουλου Τοψίδη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.E Δράμας.

Σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες είχε σήμερα Τρίτη στην Δράμα ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μιχαήλ Μουρβετίδη.

Στην ομιλία του  ο κ. Τοψίδης επισήμανε ότι η νέα διοίκηση έχει ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και στηρίζεται στα στελέχη της, προτάσσοντας την αξία της ισονομίας. Αναφέρθηκε στον στόχο της μεγαλύτερης δυνατής απορρόφησης κονδυλίων από την Περιφέρεια με γνώμονα την ευημερία των πολιτών της. Αναγνώρισε τη βαρύνουσα σημασία της υποστελέχωσης και των κενών στην υλικοτεχνική υποδομή και δεσμεύτηκε για την αντιμετώπισή τους. Έκανε ειδική αναφορά στην ίδρυση του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας με στόχο την πιο ευέλικτη λειτουργία και την εκπόνηση μελετών, με ιδιαίτερη συμβολή στους μικρούς Δήμους.

Τέλος, έκανε και μια αναφορά στον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του.

Ο κ. Τοψίδης συνοδευόταν από τους συνεργάτες του και συγκεκριμένα από τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Νικόλαο Ευκαρπίδη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Χαλβατζή. Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ανάργυρος Πατακάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης κ. Κωνσταντίνος Κόντος.