Στο myKEPlive το ΚΕΠ του Δήμου Παρανεστίου

Άλλο ένα βήμα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής  έκανε η Δημοτική Αρχή Παρανεστίου. Ενέταξε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο πρόγραμμα myKEPlive

Είκοσι έξι συνολικά δήμοι εντάσσονται στο πρόγραμμα myKEPlive για ραντεβού με βιντεοκλήση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Tο myKEPlive είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης & εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός σας, μέσω τηλεδιάσκεψης/ βιντεοκλήσης, με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ για πολίτες και επιχειρήσεις.

Πρόκειται για τους δήμους: Αλεξανδρούπολης, Ανατολικής Σάμου, ‘Ανδρου, ‘Αργους Ορεστικού, Αρχανών-Αστερουσίων, Βόρειας Κέρκυρας, Δίου-Ολύμπου, Δυτικής Σάμου, Ήλιδας, Ιητών, Καρπάθου, Καρύστου, Κέας, Κεντρικών Τζουμέρκων, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κομοτηνής, Μήλου, Μυτιλήνης, Παρανεστίου, Πάργας, Πρέβεζας, Σάμης, Σουλίου, Τροιζηνίας-Μεθάνων, Φλώρινας, Φυλής.

Μέσα σε οκτώ μήνες λειτουργίας 177 Δήμοι με 244 ΚΕΠ -περισσότεροι από το 50% του συνολικού αριθμού των δήμων της χώρας – έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, πραγματοποιόντας περισσότερα από 40.000 ραντεβού.