“Περιφερειακή Σύνθεση”: Ποιος πήγε με υπηρεσιακό όχημα της Π.Ε Δράμας σε beach bar την Κυριακή?

Εξηγήσεις από την Αντιπεριφέρεια Δράμας ζητά η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” για την παρουσία υπηρεσιακού αυτοκινήτου σε beach bar στους αμμόλοφους ημέρα Κυριακή. Η παράταξη “αποκλείει ” το ενδεχόμενο να υπήρχε υπηρεσιακή ανάγκη και κατηγορεί ευθέως τους αρμόδιους ότι “κάνουν διακοπές με λεφτά των πολιτών”

Δελτίο Τύπου

Κάποιοι από την Περιφέρεια ΑΜΘ ξεκίνησαν διακοπές με υπηρεσιακά οχήματα και συγκεκριμένα της ΠΕ Δράμας!

 Σταθμευμένο σε parking καλοκαιρινού beach bar της περιοχής «Αμμόλοφοι» της Καβάλας, εντοπίστηκε υπηρεσιακό όχημα της ΠΕ Δράμας (με αρ. κυκλοφορίας ΚΗΥ 9449) την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

Προφανώς κάποιος ή κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το εν λόγω συμβάν και κυρίως να εξηγήσουν για ποιο λόγο βρέθηκε το όχημα εκεί και μάλιστα ημέρα Κυριακή.

Στην 15η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, η Περιφερειακή Σύνθεση είχε ψηφίσει θετικά σε θέμα σχετικά με την μετακίνηση υπηρεσιακών οχημάτων εκτός ΠΕ Δράμας ακόμη και εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών, αλλά με την αυστηρή προϋπόθεση ότι αυτές οι μετακινήσεις θα γίνονται για υπηρεσιακούς λόγους και όχι για τη μετακίνηση Αντιπεριφερειαρχών ή αιρετών.

Επομένως πρέπει να δοθεί μία πειστική και τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα: Ποια υπηρεσιακή ανάγκη προέκυψε ημέρα Κυριακή εκτός ΠΕ Δράμας και συγκεκριμένα στο beach bar «Πεπόνι»;

Η παραθαλάσσια αναψυχή, προφανώς δεν αποτελεί υπηρεσιακή ανάγκη και ο εμπαιγμός των πολιτών περιποιεί ντροπή για κάθε αρμόδιο.

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα ζητήσει απαντήσεις στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ προκειμένου να μάθουν όλοι και όλες πώς η Διοίκηση διαχειρίζεται τα χρήματά τους, αλλά και πόσο συνεπής είναι στην τήρηση των νόμων και των υποχρεώσεων της.

Όποιος θέλει να κάνει διακοπές καλά να κάνει και καλά να περάσει, αλλά δεν θα τις κάνει εις βάρος των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η Περιφερειακή Σύνθεση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει πάρτι με τα λεφτά των πολιτών ούτε και βόλτες άνευ λόγου με υπηρεσιακά αυτοκίνητα.”

Το θέμα εφ όσον είναι όπως ακριβώς παρουσιάζεται είναι σοβαρό και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας  (ίσως ήταν τελείως αμέτοχος) θα πρέπει να απαντήσει αναλαμβάνοντας την ευθύνη.