“Έρχεται” στην Δράμα η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ την Παρασκευή 5 Ιουλίου

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου,  θα πραγματοποιηθεί στην Δράμα με πλήθος εκδηλώσεων και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η δράση«ΛΕΥKΗ ΝΥΧΤΑ»  ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα του εμπορικού κόσμου και των πολιτών της πόλης μας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και τον Δήμο Δράμας.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδη, του Αντιδημάρχου Δήμου Δράμας κ. Ιωάννη Γεωργιάδη, του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανου Γεωργιάδη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Γεώργιου Κύρτση, επιβεβαιώθηκε η στήριξη τους στον θεσμό και στην κοινή προσπάθεια, υπογραμμίζοντας την σημασία της διοργάνωσης αυτής για την τοπική αγορά και οικονομία, προς όφελος όλων των πολιτών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουρβετίδης ανέφερε ότι φέτος, οι εκδηλώσεις για την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ θα διευρυνθούν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την πόλη, με μεγάλες προσφορές από τα καταστήματα, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και μουσική και χορό σε όλους τους δρόμους.  Είναι ευκαιρία η τοπική αγορά να τονωθεί και ο κόσμος να πραγματοποιήσει τις αγορές του και να διασκεδάσει.

Οι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου, εμπνευστή αυτής της εκδήλωσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας μας, με πολλές τέτοιες δράσεις.