«Πόλη+Ζωή» : Εικόνα διάλυσης στο Δήμο Δράμας

Σουρεαλιστικές εικόνες αποτυπώνονται σε κείμενο της παράταξης «Πόλη+Ζωή» αναφορικά με την λειτουργία της Δημοτικής Αρχής Δράμας . Με αφορμή την συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής για την ΔΕΚΠΟΤΑ η παράταξη του κ. Χαρακίδη «δείχνει» εικόνα διάλυσης στον Δήμο Δράμας.

Δελτίο Τύπου

Το ζήσαμε κι αυτό !!!!!!!! Εικόνα διάλυσης στο Δήμο Δράμας

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Δράμας για τη λύση και εκκαθάριση της ΔΕΚΠΟΤΑ, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημάρχου, δεν συμμετείχε εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής!!!

Αρχικά, εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσσου Μιχάλης, αλλά αποσύρθηκε, όταν από συμμετέχοντα στη Διαπαραταξιακή τέθηκε θέμα ασυμβίβαστου στο πρόσωπό του, επειδή εκπροσωπoύσε ως δικηγόρος τα συμφέροντα άλλου Αντιδημάρχου (Γιάννης Εφραιμίδης), που βρίσκεται σε αντιδικία με τη ΔΕΚΠΟΤΑ για καταβολή οφειλών.

Κωμικοτραγική η κατάσταση!

Από την αρχή φαινόταν ότι η συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής δεν θα είχε αποτελέσματα, αφού το μόνο που τέθηκε υπόψη της ήταν ένα υπηρεσιακό ενημερωτικό σημείωμα, και αυτό 5 λεπτά πριν τη συνεδρίαση. Ούτε περιγραφή της σημερινής κατάστασης της ΔΕΚΠΟΤΑ, ούτε συγκεκριμένη πρόταση, ούτε πολιτικό σκεπτικό, ούτε χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, η μεγάλη καθυστέρηση της Δημοτικής Αρχής, είτε οφείλεται σε αδιαφορία, είτε σε ανικανότητα, είτε εξυπηρετεί σκοπιμότητες, καθιστά ανέφικτη τη λύση της ΔΕΚΠΟΤΑ πριν τα τέλη Απριλίου. Για όποια προβλήματα προκύψουν, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική της.

Εμείς επισημαίνουμε και πάλι ότι, ένας Δήμαρχος αμειβόμενος, έξι Αντιδήμαρχοι αμειβόμενοι, έξι ειδικοί σύμβουλοι του Δημάρχου αμειβόμενοι, ένας Γενικός Γραμματέας αμειβόμενος, που κοστίζουν στους δημότες περίπου 400.000 € ετησίως, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές υποχρεώσεις της θέσης τους!

Δουλέψτε, επιτέλους!!!

Και δουλέψτε για τη Δράμα και τους Δραμινούς!!!