Πανδραμαϊκός- Η ιστορία συνεχίζεται…

H προηγούμενη αγωνιστική περίοδος, ίσως ήταν η πιο σημαντική των τελευταίων ετών για τον Πανδραμαϊκό.
Ο πανηγυρικός εορτασμός των 50 ετών από την ίδρυση του συλλόγου και η έκδοση του ανάλογου καλαίσθητου λευκώματος, συνδυάστηκαν από την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, μια εξαιρετική αγωνιστική πορεία και την μερική επιστροφή των φιλάθλων της ομάδας στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας.
Το μέλλον του συλλόγου είναι ελπιδοφόρο, καθώς παρά τις αντίξοες συνθήκες γύρω μας, νέες ιδέες γεννιούνται και η πραγμάτωση τους μπορεί να φέρει καλύτερες ημέρες για την αγαπημένη μας ομάδα.
Οι ρίζες του Πανδραμαϊκού είναι αιωνόβιες και η προσφορά του στην ποδοσφαιρομανα Δράμα ανεκτίμητη, γι’αυτό αξίζει κάθε ηθικής και υλικής στήριξης, σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθένα.
Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ προμηθεύτηκε κάρτες οικονομικής διαρκείας του Πανδραμαϊκού και όσοι φίλοι της ομάδας μας, μένουν στην Θεσσαλονίκη και επιθυμούν να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα, μπορούν να προμηθευτούν κάρτες, από το μεσιτικό γραφείο Thess-Casa, στην Κασσάνδρου 35 (τηλ. επικοινωνίας 6944055400, 6907591189).
Επιπλέον, με μέριμνα του Πανδραμαϊκού Νόστου, μπορούν να αποσταλούν στους φίλους του Πανδραμαϊκού, όπου και αν βρίσκονται.
Η ιστορία συνεχίζεται…