Ο Σταύρος Τσουμάνης με τους PAGAN στην Δράμα 

Οι PAGAN, το εκρηκτικό συγκρότημα με τη θεατρική σκηνική παρουσία και τις απανωτά sold out εμφανίσεις, έρχονται στη Δράμα την Τρίτη 16 Ιουλίου, τον τόπο απ’ όπου ξεκίνησε το ταξίδι τους, για να ξυπνήσουν τον Διόνυσο με τον αρχέγονο ήχο τους, σε μία μεγαλειώδη συναυλία με ελεύθερη είσοδο που θα κινηματογραφηθεί.

Οι PAGAN μέσα σε ελάχιστο χρόνο απέκτησαν φανατικό κοινό, τόσο με τον ιδιαίτερο ήχο όσο και με τις μυσταγωγικές εμφανίσεις τους, τελετές μύησης στο dna της παραδοσιακής μουσικής με σύγχρονη ηλεκτρική έκφραση.

Με πρωθιέρεια την εκρηκτική και απόκοσμη Έβελυν Ασουάντ, οι θεατές συμμετέχουν σε μια καλά ενορχηστρωμένη μουσικοθεατρική παράσταση υψηλής αισθητικής και μυσταγωγικής κατάνυξης που μένει χαραγμένη στη μνήμη.

Οι συνθέσεις τους έχουν το μεδούλι της παραδοσιακής μουσικής, ενώ ο ήχος τους έχει ύφος progressive rock και electronica. Σε συνδυασμό με τα κοστούμια, τα σκηνικά και τους θεατρικούς φωτισμούς δημιουργούν ένα μοναδικό τελετουργικό θέαμα, που μας ταξιδεύει στα τοπία της ανθρώπινης ψυχής.

Οι PAGAN έρχονται την Τρίτη 16 Ιουλίου στη Δράμα για μία μοναδική μεγαλειώδη εμφάνιση που θα κινηματογραφηθεί.

Σημειώνεται ότι ο δημιουργός του συγκροτήματος είναι ο Δραμινός μουσικός Σταύρος Τσουμάνης.