Ο Πανδραμαϊκός  είναι στην Super League 2!!

Είναι γεγονός.  Ο  Πανδραμαϊκός  είναι στην Super League 2.

Θυμίζουμε ότι ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. στις 17-5-2022 προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου (Δ.Δ.Π.) της Ε.Π.Ο., αιτούμενος την ακύρωση της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, λόγω μη εφαρμογής των διατάξεων του αθλητικού νόμου (4714/2020) που σαφέστατα ορίζουν τα κριτήρια εισόδου των αθλητικών σωματείων στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.
H προσφυγή αυτή έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις των κανόνων δικαίου της ΕΠΟ και σύμφωνα με το καταστατικό της, και ακολουθώντας την γενική αρχή της γενικής δικονομίας του Αθλητικού Δικαίου που τονίζει ότι στις αθλητικές διαφορές πρέπει πρώτα όλα τα εθνικά ένδικα μέσα να εξαντλούνται (κάτι το οποίο δεν ίσχυσε για άλλες ομάδες οι οποίες διεκδικούν τώρα άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2 μέσω ξεχωριστών διοικητικών πράξεων).
Το Δ.Δ.Π. στις 5-7-2022, με την υπ.αριθμ. 120/2022 απόφαση του, αποδέχτηκε την ανωτέρω αίτηση και ακύρωσε την απόφαση επικύρωσης της βαθμολογίας.
Στη συνέχεια, η Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. , αποφάσισε επίσης την εφαρμογή της απόφασης του Δ.Δ.Π., λαμβάνοντας υπόψη τις εισηγήσεις εξεχόντων και διακεκριμένων ειδικών του Αθλητικού Δικαίου (δικηγόρων και δικαστών).