Νίκη του Bianco Monte επί του Α.Σ.Ε. Δούκα 23-30

Συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι εμφανίστηκαν στο Ο.Α.Κ.Α. με τον Δούκα οι Δραμινοί και πέτυχαν την τρίτη εκτός έδρας νίκη τους που τους διατηρεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μουδιασμένους τους Δραμινούς δεχόμενοι 2 απανωτά δίλεπτα του Μωραΐτη στην διάρκεια βρήκαν λύσεις ισορροπώντας  το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 12-14 έχοντας τον Παπάζογλου με πολλές αποκρούσεις που έδωσαν ώθηση και σιγουριά στους Δραμινούς.

Στο β΄ μέρος οι Δραμινοί μείωσαν τα λάθη τους ανέβηκαν στην άμυνα έχοντας πάντα τον Παπάζογλου με σταθερότητα και πολύ καλά στατιστικά  ενώ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού ήταν η καλή αμυντικά απόδοση των Δραμινών στα επιθετικά όπλα του Δούκα. Τόσκας και Σίνα σε μεγάλη μέρα στο σκοράρισμα,  Ζιβούλοβιτς Μωραΐτης με πολύ καλές στιγμές επιθετικά σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, ενώ ο Παπαγεωργίου παρά το ότι αγωνίστηκε άρρωστος βοήθησε την ομάδα.  Παπαδόπουλος, Πολύδωρος, Κοβογλανίδης έδωσαν ρυθμό στην άμυνα ενώ ο Χαϊτίδης για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε πολύτιμο εργαλείο στα προβλήματα απουσιών βασικών παικτών (λόγω τραυματισμών) που είχε ο Βαλαβάνης.

Οι Δραμινοί από την Δευτέρα το πρωί ξεκινούν προετοιμασία ενόψει ενός ακόμη δύσκολου παιχνιδιού που ακολουθεί στην Αθήνα με το Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας.