Μετάλλια για την Ελληνορωμαϊκή Πάλης της Ακαδημίας Πάλης Δράμας

 

Δυνατό διήμερο για τους Δραμινούς παλαιστές σε Τρίκαλα και Βουκουρέστι. Συγκεκριμενα την Παρασκευή 13 Μαΐου στα Τρίκαλα στο πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Ελληνορωμαικής με 3 διαδοχικές νίκες ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΡΩΜΑΝΊΔΗΣ  του 4ου ΓΕΛ Δράμας έφτασε στον τελικό όπου επικράτησε του αθλητή  από Χαλκίδα κερδίζοντας την 1η θέση στα 67 κιλά .Στα 77 κιλά με δύο νίκες και μια ήττα ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΙΛΙΓΚΑΡΊΔΗΣ του 1ου ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ κατέκτησε το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο σε λίγες ημέρες ενώ ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ από το ίδιο σχολείο με μια νίκη και δύο ήττες  κατέκτησε την 5η θέση στην ίδια κατηγορία αν και υστερούσε σε βάρος.

Θρίαμβος το Σάββατο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 15 ετών για τον ΙΑΣΩΝΑ ΜΑΡΓΑΤΙΔΗ που με αξιοσημείωτη ψυχραιμία υπέταξε σε 3 αγώνες και στον τελικό, αθλητή από τη Σπάρτη φέρνοντας στην ομάδα του ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΔΡΑΜΑΣ το χρυσό μετάλλιο στα 52 κιλα .
Τέλος με την Εθνική Παίδων ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΝΙΔΗΣ του ΠΑΟΚ στο δυνατό διεθνές Τουρνουά στο Βουκουρέστι με 2 νίκες και 2 ήττες γύρισε με το χάλκινο και την 3η θέση στα 92 κιλά  στην Δράμα .
Δελτίο Τύπου