Μεγάλη αντίσταση και πολύ καλό παιχνίδι των Δραμινών στην ήττα από την ΑΕΚ με 23-28.

 

Πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα με 23-28 πραγματοποίησαν οι παίκτες του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και νταμπλούχου της περυσινής περιόδου ΑΕΚ. Οι Δραμινοί έπαιξαν μέχρι το 50΄το παιχνίδι στο γκολ παρά τα λάθη και κάποιες χαμένες τελικές, προηγήθηκαν στο 20΄με 9-8 και στο ημίχρονο έχαναν με 12-13 προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση ειδικά στην άμυνα. Στο Β΄ μέρος  η ΑΕΚ ξέφυγε μέχρι 3 γκολ μέχρι το 50΄για να φτάσουμε στο τελικό σκορ 23-28.

Οι Δραμινοί έδειξαν μετά από καιρό, το καλό τους πρόσωπο χρησιμοποιώντας και τους νεαρούς τους παίκτες και οι φίλαθλοι για πρώτη φορά είδαν τον Τουνγκελίδη να σουτάρει όπως πριν την επέμβαση που είχε υποβληθεί τον Σεπτέμβριο. Επίσης είδαν όλους τους παίκτες να παλεύουν με την ψυχή τους απέναντι σε μια ομάδα με υπερπολλαπλάσιο budget και απόσπασαν το χειροκρότημα από τους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κραχτίδης και απόλαυσαν το όμορφο παιχνίδι.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της ΑΕΚ που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα οι οποίοι ήταν άψογοι τραγουδώντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα για την ομάδα τους.

Συγχαρητήρια