Φουσκωμένοι θα έρθουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, όχι σε ότι αφορά το ρεύμα αλλά σε ότι αφορά στα δημοτική τέλη. Η νέα Δημοτική Αρχή Δράμας αποφάσισε την αύξηση των τελών φωτισμού και καθαριότητας κατά 10%.
Το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ωστόσο να καταψηφίζουν την αύξηση.
Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, απευθυνόμενος τόσο στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στους Δραμινούς δημότες, δήλωσε τα εξής:
«Δεν είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε ωραία τα πράγματα, αλλά για να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα. Αν σήμερα με την αύξηση 10% στα τέλη φωτισμού και καθαριότητας πλήττονται νοικοκυριά, εμείς θα επανέλθουμε στο χρόνο που πρέπει»Ωστοσο δεν διευκρίνησε τι σημαίνει “στον χρόνο που πρέπει”.








