Κώστας Αποστολίδης (Reycap) : Δεν έχουμε κανένα όραμα για την Δράμα

Μία πρώτη γεύση από την ανάπλαση του κέντρου της Δράμας βάση της μελέτης για το νέο ΒΑΑ είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την παρουσίαση της μελέτης ( με μακέτες) η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Το έργο ως γνωστό αφορά στην ενοποίηση της πλατείας Ελευθερίας με τον δημοτικό κήπο και αλλαγές στην Εθνικής Αμύνης με στόχο την μείωση της κίνησης των οχημάτων

Η μελέτη ήταν μία ακόμη χορηγία της εταιρίας Reycap και του Κ.Αποστολίδη. Την παρουσίαση και ειδικά την φιλοσοφία που διέπει το έργο  έκανε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  Άγγελος Κότιος, ενώ την επιμέρους παρουσίαση μέλη της μελετιτικής ομάδας.

Δεν έχουμε όραμα για την Δράμα

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της εταιρείας Raycap Κ. Αποστολίδης, είπε την πικρή , όπως αποδεικνύεται από την εικόνα της πόλης και τη περιφέρειας του Νομού, αλήθεια, ότι οι Δραμινοί δεν έχουμε όραμα.

«Ο Νομός Δράμας θεωρείται ο πιο φτωχός Νομός της Ελλάδας. Ο Νομός Δράμας – εμείς νομίζουμε αντικειμενικά- πρέπει να είναι ο πιο πλούσιος Νομός της Ελλάδας. Γιατί έχουμε καταπληκτικά βουνά, έχουμε καταπληκτική πεδιάδα, έχουμε αρχαιότητες, έχουμε νερά που αναβλύζουν, είμαστε επίπεδοι. Άρα τα έχουμε όλα. Είμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα. Σε καταπληκτικές ακρογιαλιές. Κοντά στα βουνά. Άρα κάτι δεν κάνουμε καλά. Επειδή δεν έχουμε κανένα όραμα»