Κορωνοϊός – Δημοτικό Ωδείο Δράμας: Πρόταση για διαδικτυακή  διδασκαλία

Επιστολή σε καθηγητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Δράμας έστειλε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, προτείνοντας να γίνουν τα μαθήματα διαδικτυακά εξ αιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων.

Αγαπητοί καθηγητές και σπουδαστές του δημοτικού ωδείου Δράμας,

μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 και στο πλαίσιο προστασίας του συνόλου των ανθρώπων που επισκέπτονται, εργάζονται ή σπουδάζουν στο ωδείο αλλά και των συνδημοτών μας γενικότερα, ενημερώνουμε ότι:

– Δεν εγκρίνουμε τη μετακίνηση καθηγητών ή σπουδαστών από περιφερειακές ενότητες της χώρας που έχουν αυξημένο επίπεδο κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊου.

– Προτείνουμε τα μαθήματα και οι εξετάσεις να υλοποιηθούν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που όπως γνωρίζεται είναι στη διάθεση σας και σας ενημερώσαμε για τη διαδιακασία με προηγούμενο mail.

– Πέραν των παραπάνω παρακαλούμε όλους τους καθηγητές να έρθουν σε επικοινωνία με τους μαθητές ή τους γονείς τους και προτείνουν να συνεχιστεί η διδασκαλία διαδικτυακά εάν και αυτοί το επιθυμούν.

– Η υγειονομική κατάσταση της χώρας είναι σε κρίσιμο σημείο. Το δημοτικό ωδείο λαμβάνει εξ αρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρεί με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ορίσει η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία.

– Επειδή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  ο τρόπος που θα λειτουργούμε πιθανόν να αλλάξει με αυστηρότερα μέτρα και απαγορεύσεις, παρακαλώ όλους σας να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να ενημερώσετε τους σπουδαστές σας. Προέχει η ασφάλεια όλων μας.