Για “οικολογικό έγκλημα” μιλά η δημοτική παράταξη “Αυτοδιοίκηση Πολιτών” στον περιφερειακό Δράμας-Αρκαδικού

ilotomia 2

Στον περιφερειακό δρόμο Δράμας Αρκαδικού πίσω από τα θερμοκήπια βρέθηκαν μέλη της δημοτικής παράταξής Αυτοδιοίκηση Πολιτών. Στον χώρο διαπιστώθηκε ότι στα πλαίσια καθαρισμού της κοίτης του “υγρότοπου”και σύμφωνα με  την ανάτηση-καταγγελία του επικεφαλής της παράταξής Στέλιου Ηλιόπουλου συντελείτε «Οικολογικό έγκλημα».

Η ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου στην προσωπική του σελίδα…

“Φωτογραφίες από τη σημερινή αυτοψία που κάναμε στον “περιφερειακό” Δράμας-Αρκαδικού πίσω από τα θερμοκήπια… στο όνομα του καθαρισμού της κοίτης συντελείται ένα οικολογικό έγκλημα σε έναν πανέμορφο υγροβιότοπο..

τα ερωτήματα πολλά…

ποιος έδωσε την εντολή;

υπήρχε επίβλεψη από τις αρμόδιες υπηρεσίες;

H Αυτοδιοίκηση Πολιτών απαιτεί να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες πριν καταντήσει η περιοχή “κρανίου τόπος” και θα φέρει αύριο προς συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο…

H dramini.gr επικοινώνησε με το δασαρχείο Δράμας και συγκεκριμένα με τον Αν. Δασάρχη κ. Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος μας είπε σχετικά για το θέμα.

  • “Η Αντιπεριφέρεια Δράμας στα πλαίσια των καθαρισμών των ρεμάτων, έκανε προς την υπηρεσία μας σχετικό αίτημα, για τον καθαρισμό του ρέματος Καλλιφύτου από την «πλακοσκεπή» έως εκατό μέτρα από σωληνωτή διάβαση που οδηγεί προς στον Αρκαδικό. Η σχετική άδεια εξεδόθη , υποδείχτηκαν τα προβλεπόμενα σημεία κοπής, ενώ παράλληλα έγινε και ο σχετικός έλεγχος.”
    Εδώ η
    σχετική άδεια:  6Ι1ΠΟΡ1Υ-ΥΞΒ

 

ilotomia 5pg

ilotomia 3

ilotomia 4

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive