Γέμισε σχολικά είδη ο τοίχος της καλοσύνης στην Δράμα

162 σχολικές τσάντες, δεκάδες τετράδια, βιβλία, μολύβια, γόμες και άλλα σχολικά είδη προσέφεραν οι Δραμινοί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των εθελοντών της δράσης ‘’ο τοίχος της Καλοσύνης’’.

Τα σχολικά συγκεντρώθηκαν σε 55 προεπιλεγμένα  σημεία της πόλης (φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών) και διανεμήθηκαν σε παιδιά της πόλης και των χωριών του Νομού Δράμας, από νήπια ως φοιτητές.

Η σχετική δράση γίνεται για δεύτερη χρονιά και όπως τονίζουν οι εθελοντές δράση τους θα συνεχιστεί. «Ευχαριστούμε θερμά και τα 55 σημεία συλλογής για την άψογη συνεργασία, την αγάπη τους και την θετική τους στάση απέναντι στην πρωτοβουλία μας, καθώς επίσης και όλους όσοι έσπευσαν να χαρίσουν τσάντες και σχολικά είδη εντός και εκτός Δράμας. Συνεχίζουμε δυναμικά και ακατάπαυστα την προσπάθειά μας με νέες ιδέες και δράσεις, που θα ακολουθήσουν το Φθινόπωρο. Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς! »

Με τον αριθμό των εθελοντών να αυξάνεται σε πανελλήνιο επίπεδο, ο «Τοίχος της Καλοσύνης» ελπίζει να είναι σε θέση να προσφέρει βοήθεια σε ακόμα  περισσότερους συνανθρώπους μας, πάντα με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους.

dramini.gr