Ένωση Ξενοδόχων: Συνεχίζεται η “επιχείρηση” ανάδειξης του Ν. Δράμας

Είναι γεγονός ότι αν η Δράμα βγει από την αφάνεια θα οφείλεται στην Ένωση Ξενοδόχων, η οποία εκμεταλλευόμενη χρηματοδοτικά εργαλεία  της Ευρωπαϊκής Ένωσης (πχ Leader) υλοποιεί βαθμιαία τους στόχους που έβαλε η διοίκηση του Άγγελου Καλλία.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Γαστρονομικού Φεστιβάλ σειρά έχει η γνωστή έκθεση τουρισμού Φιλοξένια στην Θεσσαλονίκη. Η  Ένωση ξενοδόχων Δράμας συμμετέχει μαζί με τα συνεργατικά μέλη του σχήματος  «Γη του Διονύσου»  στην έκθεση Philoxenia από 18-20 Νοεμβρίου με περίπτερο 24 τμ στη θέση ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 – Stand: B5A.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν διάφορες γαστρονομικές παρασκευές από τον σεφ Jonathan Harnett, με δραμινά προϊόντα, και με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομίας της Δράμας . Συμμετέχουν οι παραγωγοί: Μαλέας, SEVI Exceptional Botanic, Μανιτάρια Σιδηρονέρου, Μέλι Μενοικίου, Χαρίσκος Αποστάγματα, Παπαδόπουλος – Χαλβάς Ελευθερίου, Πελέχρας Τυροκομικά, Ένωση οινοπαραγωγών Δράμας.

Συμμετέχουν επίσης το ταξιδιωτικό γραφείο TRAVEL EXPLORE, καθώς και τα ξενοδοχεία Hydrama Grand Hotel και Aloni Hotel & Spa.

Η διαδικασία θα προβληθεί στα κοινωνικά δίκτυα της Ένωσης ξενοδόχων και του πρότζεκτ «Η Γη του Διονύσου».

Την Κυριακή 20/11 στις 12.00 είναι προγραμματισμένη μία δυναμική παρουσίαση της Δράμας στην εξέδρα του περιπτέρου 14.

Άγγελος Καλλίας : “Η παρουσίαση αφορά την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Δράμας στην τουριστική ανάπτυξη, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις καινοτόμες συνεργασίες με κοινή προοπτική εξέλιξης. Στη παρουσίαση θα συμμετέχουν τοπικοί παραγωγοί και επιχειρηματίες του τόπου μας.