Εν αναμονή της καταμέτρησης των σταυρών για τους δημοτικούς συμβούλους στην Δράμα


Σε πληροφορίες και ανεπίσημα αποτελέσματα θα πρέπει να αρκεστούμε προς το παρόν, σε ότι αφορά στους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων στους Δήμους της Π.Ε. Δράμας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το Πρωτοδικείο Δράμας, καθιστάτε σαφές ότι λόγω της τετραπλής εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής,είναι τεράστιος ο όγκος που πρέπει να επεξεργαστεί ώστε να έχουμε επίσημα την σταυροδοσία από την εκλογική διαδικασία.

Συνεπώς, καλά θα κάνουν οι υποψήφιοι και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να περιμένουν με υπομονή την τελική επίσημη κατανομή από το Πρωτοδικείο για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας,μιας και δεν πρόκειται να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα των εκλογών όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε την πλήρη και επίσημη εικόνα για το τι πήρε ο κάθε υποψήφιος θα την δούμε με την ανακοίνωση από το Πρωτοδικείο (τις επόμενες ημέρες),πιθανόν αύριο Τετάρτη.

Το ίδιο ισχύει και για τις κοινοτικές εκλογές όπου οι τοπικοί πρόεδροι και οι κοινοτικοί συνδυασμοί που επικράτησαν θα γίνουν γνωστοί επίσημα (μαζικά) μέσω του Πρωτοδικείου.