Ελευθερούπολη: “έριξαν τα τείχη της πόλης” …Υποδεχόμενοι την ομάδα καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.Ε. – Μεγάλο γλέντι για την άνοδο


Το όνειρο έγινε πραγματικότητα… Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης κατέκτησε τη δεύτερη προνομιούχο θέση η οποία δίνει το εισιτήριο για την Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ, μετά από ένα φινάλε για καρδιακούς στον Βορρά της Β’ Εθνικής το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου 2019, με το Αγρίνιο να έχει την άνοδο στα χέρια του μέχρι και 2» πριν το φινάλε, το καλάθι του Καραποστόλου στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στο Ανατόλια και την άνοδο στην Ελευθερούπολη για πρώτη φορά στην ιστορία της, η οποία επικράτησε άνετα εκτός έδρας επί του Φίλιππου Βέροιας.

Παίχτες και τεχνικό team ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με τους φιλάθλους οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τη Βέροια, μόλις έμαθαν το τελικό σκορ στο παιχνίδι του ΑΟ Αγρινίου με το ΣΑΑΚ Ανατόλια, ενώ το βράδυ της Κυριακής η Ελευθερούπολη περιμένει την άφιξη της ομάδας μπροστά από τον Πλάτανο για να γιορτάσει αυτήν την ιστορική στιγμή.


Υποδοχή ηρώων χθες βράδυ στην Ελευθερούπολη όπου η άνοδος του ΓΣΕ στην Α2 γιορτάστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κέντρο της πόλης φωταγωγήθηκε ενώ ο Δήμαρχος κ. Φίλιππος Αναστασιάδης (δήλωσε περήφανος για την επιτυχία της ομάδας) , το Δημοτικό Συμβούλιο και πλήθος κόσμου υποδέχτηκαν την αποστολή που γυρνούσε από τη Βέροια στον Πλάτανο.

Εκεί έγινε η νύχτα μέρα για την ιστορική άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.proininews.gr-kavalapost.gr/