Εκτός τεχνικών προδιαγραφών οι νέες στάσεις που τοποθετούνται

Εκτός τεχνικών προδιαγραφών οι νέες στάσεις που τοποθετούνται για τους επιβάτες των αστικών στον Δήμο Δράμας τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μλεκάνης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 7 στέγαστρα του τύπου Α, 5 στέγαστρα του τύπου Β και 1 στέγαστρο τύπου Γ, τα οποία θα τοποθετηθούν σε αντίστοιχα σημεία (στάσεις). Ωστόσο σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης “πόλη+ζωή” τα στέγαστρα δεν ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που ορίστηκαν για το έργο  το οποίο χρηματοδοτείται από το “Αντώνης Τρίτσης”.

Όπως σημειώνει ο κ. Μλεκάνης η παραλαβή δεν μπορεί να γίνει καθώς υπάρχουν διαφορές από τις τεχνικές προδιαγραφές και οι μηχανικοί του Δήμου έρχονται στη δύσκολη θέση,
Οι στάσεις έπρεπε να έχουν πράσινο χρώμα, να μην είναι με πλεξιγκλάς, αλλά με αντιβανδαλιστικό γυαλί, οι θέσεις καθημένων να μην είναι ένα παγκάκι  τριών θέσεων αλλά να είναι τρεις διακριτές θέσεις. Όλα αυτά  αναφέρονται  στις τεχνικές προδιαγραφές . Σύμφωνα με πληροφορίες διακόπηκε  η τοποθέτηση των νέων στεγάστρων.

Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να βρει μία  λύση καθώς οι μηχανικοί του Δήμου δεν γίνεται να υπογράψουν την παραλαβή  έργων που δεν πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές.