Δράμα: SPEEDWAY  RUNNING τον Σεπτέμβριο στην Καλλίφυτο

Η NO PEAKS ΚοινΣΕπ με την υποστήριξη της ομάδας του #holisteRUN και της Κοινότητας Καλλιφύτου, προκήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων SPEEDWAY RUNNING απο την πίστα καρτ στην Καλλίφυτο Δράμας. Οι εκδηλώσεις για το 2020 περιλαμβάνουν 2 αγώνες απο τους οποίους ένας θα λάβει δράση στα μονοπάτια του ρέματος Καλλιφύτου και της ευρύτερης περιοχής [TRAIL RUN – 10KM] και ο 2ος θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ [TRACK RUN – 10x γύρους] 69_Speedway στις 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Επίσης, από 16:00 του Σαββάτου υπάρχει δυνατότητα για τους λάτρεις του mountain bike να ξεναγηθούν και να απολαύσουν το πανέμορφο Kalifitos Trail Park. Όσοι επιθυμούν μπορούν να δοκιμάσουν με τα ποδήλατα τους την διαδρομή TRAIL RUN με εκκίνηση 15 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα χωρίς κόστος και έπαθλα και χωρίς να εμποδίζουν τους δρομείς του αγώνα! Θα υπάρχουν άτομα της διοργάνωσης που θα αναλάβουν να σας ξεναγήσουν τόσο στο Kalifitos Trail Park όσο και στα υπόλοιπα πανέμορφα σημεία της περιοχής.

Οι εγγραφές γίνονται απο την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.speedwayultra.com και θα κλείσουν στις 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Κόστος Συμμετοχής: TRAIL: €10    TRACK: €10    TRAIL & TRACK: €20  || MTB: FREE

Ο #SW20TEN (SPEEDWAY 20TEN) αποτελεί έναν μικτό αγώνα τρεξίματος στα μονοπάτια του άλσους της Καλλιφύτου ή και στην πίστα κάρτ 69 Speedway. Ο αγώνας TRAIL RUN έχει μήκος 10χλμ ενώ ο αγώνας TRACK RUN (εντός της πίστας) αποτελείται απο 10 στροφές των 1000μ! Ο κάθε αγώνας αποτελεί ξεχωριστή εκδήλωση και όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος και στις δύο (trailrun & trackrun). Η εκκίνηση θα δωθεί το Σάββατο στις 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 για τον αγώνα TRAIL RUN και στις 20:30 για τον αγώνα TRACK RUN εντός της πίστας. Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει το Σάββατο (26/Σεπτεμβρίου) από τις 18:00 έως τις 20:00  από τον χώρο της πίστας 69 Speedway.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 18 ετών χωρίς κριτήριο συμμετοχής και για τους δυο αγώνες.