Δράμα: Η Δημοτική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες στην περιοχή ΒΑΑ για την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων

“Εκστρατεία” ενημέρωσης ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή στην περιοχή της νέας Ανάπλασης στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα τι θα ισχύει στην στάθμευση των οχημάτων.

Είναι γεγονός ότι η στάθμευση είναι ένα -ίσως το μοναδικό- πρόβλημα που δημιουργεί η ανάπλαση της 19ης Μαΐου, καθώς ο αριθμός των οχημάτων είναι μεγάλος και οι νέοι χώροι στάθμευσης, που  δημιουργούνται θα αφορούν -λογικά- στους ενοίκους των κατοικιών.

Ωστόσο ο χρόνος θα δείξει – όπως έδειξε σε όλες τις πόλεις – την προσαρμογή μας στην νέα πραγματικότητα, στην οποία θα βοηθήσει η μεγάλη αλλαγή, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στην βελτίωση του κλίματος της περιοχής με τα νερά το πράσινο και τα δένδρα, που θα αναπτυχθούν σε πολλά σημεία.

Σε δελτίου τύπου από την Δημοτική Αστυνομία αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Στο πλαίσιο της εξέλιξης του έργου του ΒΑΑ η Δημοτική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες στην περιοχή παρέμβασης, για την «απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην είσοδο και έξοδο των πεζοδρόμων ή πάνω σε αυτούς».

Παρακαλούμε τους συνδημότες μας να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους πεζόδρομους και στα πεζοδρόμια γιατί το επόμενο διάστημα θα τους επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.”