Δράμα : Ή Δημοτική Αστυνομία «αδειάζει» τον Κορύλοβο

Αν και δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα «Μένουμε Σπίτι» , η αίσθηση είναι, ότι κύλησε πολύς χρόνος από τότε που «κλειστήκαμε» μέσα. Ίσως αυτή η αίσθηση ωθεί πολλούς, να μην εκτιμούν σωστά την επικινδυνότητα των ημερών και να βγαίνουν για άθληση ή περίπατο σε σημεία όπου υπάρχουν και άλλοι. Η ανάγκη όμως να διαφυλάξουμε εαυτούς και αλλήλους και να μην επιτρέψουμε την διασπορά να κάνει το καταστροφικό της έργο, είναι επιτακτική, είναι αδήριτη.

«Μένουμε Σπίτι» για να έχουμε την ευκαιρία να ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ για βόλτες και διασκέδαση και ό,τι άλλο στερούμαστε αυτό το διάστημα. Ωστόσο κάποιοι συνάνθρωποι μας βγαίνουν από το σπίτι για να υπηρετήσουν την δική μας ασφάλεια, με αυξημένο κίνδυνο για την υγεία τους. Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και στην Δημόσια Ασφάλεια εκθέτουν εαυτούς καθημερινά και αυτό κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το αγνοεί. Σε ανάρτηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Εφραιμίδη επισημαίνεται η στάση  των ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι ακούραστα και με υπευθυνότητα επιτελούν  την εργασία τους – που πλέον είναι λειτούργημα-. Μάλιστα ο κ. Εφραιμίδης τους ευχαριστεί δημόσια και συστήνει στους Δραμινούς να σεβαστούν το ρίσκο που παίρνουν οι συνδημότες μας Αστυνομικοί συμμορφούμενοι στα μέτρα που λαμβάνει η πολιτεία.

«Σεβασμό θέλω να ζητήσω ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένεια και είναι έξω για εσάς, για να σας ενημερώσουν, να σας βοηθήσουν, να διορθώσουν τυχόν λάθη. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, να δείξουμε σεβασμό, σύνεση, ανθρωπιά και να κρατήσουμε το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Για να μπορέσουμε ξανά να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Έργο της Δημοτικής Αστυνομίας είναι προφανώς  ο περιορισμός των δημοτών που τις προηγούμενες μέρες «έτρεξαν» κατά δεκάδες στο περιαστικό άλσος και τον περιφερειακό Κορυλόβου. Οι συστάσεις και η σωστή πληροφόρηση-ενημέρωση των δημοτών από τους Αστυνομικούς «έπιασαν τόπο»

Οι μέρες είναι εξαιρετικά δύσκολες για όλους, αλλά αν δεν θέλουμε να γίνουν δυσκολότερες –να αρχίσουμε να μετράμε κρούσματα και νεκρούς στην Δράμα- οφείλουν να πειθαρχήσουν όλοι.

Γεγονός είναι πάντως ότι η πλειονότητα των Δραμινών δείχνει μία υπεύθυνη στάση και αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα.

dramini.gr

Φωτο FB