Δράμα: Επ αυτοφόρω πιάστηκαν δύο απατεώνες “εισπράκτορες”

Άλλο ένα χτύπημα στα κυκλώματα απατεώνων που τρομοκρατούν ανυποψίαστους πολίτες με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενών τους σε τροχαίο ατύχημα κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν σε οικισμό του Νομού Δράμας δύο Έλληνες που λειτουργούσαν ως “εισπράκτορες”.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν κάτοικο του οικισμού παριστάνοντας τον αστυνομικό και του ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, για αποφύγει δήθεν τις νομικές ευθύνες το παιδί του, που είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο. Το υποψήφιο θύμα προσποιήθηκε, ότι συμφώνησε να πληρώσει, αλλά ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή επιχείρηση με την συνδρομή αστυνομικών του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Όταν εμφανίστηκαν οι “εισπράκτορες” και ο ένας παρέλαβε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν , όπως συνέλαβαν και τον συνεργό του  που τον περίμενε σε κοντινή απόσταση.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα απάτης ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξιχνίαση τυχόν άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.