Δράμα: Εκτός “Πρότζεκτ” ο Γιώργος Μουχτάρης- Εφ’ εξής ανεξάρτητος – Η επιστολή στον πρόεδρο του Δ.Σ

Παρελθόν αποτελεί πλέον για την Δημοτική Παράταξη ” Πρότζεκτ” ο Δ.Σ  Γιώργος Μουχτάρης. Στην επιστολή γνωστοποίηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, τονίζει όμως ότι θα παραμείνει ως ανεξάρτητος στο Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζοντας να ασκεί τα καθήκοντά του.

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας γνωστοποιήσω την επιθυμία μου να ανεξαρτητοποιηθώ για προσωπικούς λόγους από την παράταξη «Πρότζεκτ για την Δράμα» και από σήμερα και μέχρι την λήξη της θητείας μου θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Σας παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες ενημέρωσης της απόφασής μου στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και την ενσωμάτωσής της στα πρακτικά του δημοτικού μας συμβουλίου .
Θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω ότι παραμένω στη διάθεση των συνδημοτών μου για κάθε τι που θα μπορώ να φανώ χρήσιμος και οτι η διακοπή της συνεργασίας με την παράταξη «Πρότζεκτ για την Δράμα» δεν συνεπάγεται και την διακοπή της προσφοράς μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.