
Δεν θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία αύριο Κυριακή σε τρεις εκκλησίες την Π.Ε Δράμας, καθώς μετά την καταγραφή κρουσμάτων κορονοϊού γίνονται οι απαραίτητες εργασίες απολύμανσης των χώρων.
Πρόκειται για τον Ιερό Ναό αγίας Τριάδος Δράμας , της Ζωοδόχου πηγής στην Πλατανιά και του Αγ. Κωνσταντίνου στο Προάστειο όπου θετικός στον Κορονοϊό βρέθηκε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού.
«Όπως βλέπετε δεν εξαιρείται κανένας χώρος από την πανδημία. Για αυτό θέλω να δώσω συστάσεις εις τους Χριστιανούς μας και σε όλους τους καλοπροαίρετους ανθρώπους να προσέχουν, να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να μην έχουμε εικόνες σαν του περσινού χειμώνα στην πόλη και στην περιοχή μας.» ανέφερε σε δήλωσή του ο Μητροποίτης Δράμας κκΠαύλος καλώντας τους πιστούς να προσέχουν και να τηρούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα
«Διάφορες φωνές που ακούγονται δεν νομίζω ότι πρέπει να τις δώσουμε μεγάλη σημασία και να προσέχουν την επαφή τους σε 3 περίπου ενορίες, του Αγ. Κωνσταντίνου Προαστείου Δράμας, της Νέας Αμισού και της Νέας Σεβάστειας, διότι σύμφωνα με καταγγελίες ενοριτών έχουμε πολλά περιστατικά εκεί αρνητών της πανδημίας, οι οποίοι συγκεντρώνονται εκεί πέρα χωρίς κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο να τηρείται και μπορεί να έχουμε πρόβλημα διασποράς του ιού.»








