Αποκλειστικά μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας

Με επιστολή που δημοσιεύεται στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δράμας ενημερώνει τους γονείς των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου, ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης της πανδημίας τα μαθήματα θα γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

“Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Δράμας,  λαμβάνοντας υπόψη μας την τελευταία εγκύκλιο της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 4829/2-11-2020) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, από σήμερα 3 Νοεμβρίου και μέχρι 30 Νοεμβρίου στις περιοχές ( μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και  ο Νομός Δράμας) με επιδημιολογικά επίπεδα αυξημένου κινδύνου  οι δομές καλλιτεχνικής εκπαίδευσης αναστέλλουν την λειτουργία τους. Το δημοτικό ωδείο όπως ήδη σας έχει ενημερώσει με προηγούμενο έγγραφο του έχει την υποδομή και την τεχνογνωσία να  συνεχίσει την λειτουργία του για όλους τους σπουδαστές που το επιθυμούν  αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας*.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει και θα τροποποιηθεί μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις αν και όταν αυτό απαιτηθεί. Η ενημέρωση των μαθητών για τα διαδικτυακά μαθήματα θα γίνεται  μέσω των καθηγητών τους και για το λόγο αυτό καλούνται άμεσα να έρθουν σε επαφή μαζί τους για τις πρώτες οδηγίες.

Η ενημέρωση και τα μέτρα αυτά  προκύπτουν από το εν λόγω ΦΕΚ και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη διεύθυνση καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του ΥΠΠΟΑ. Οποιαδήποτε άλλη οδηγία θα σας κοινοποιηθεί άμεσα.

Οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν όπως αντιλαμβάνεστε και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Σκοπός του Δ.Σ και των εργαζομένων στο δημοτικό ωδείο είναι να παρέχουμε απρόσκοπτα και με ασφάλεια τις υπηρεσίες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στους συνδημότες μας  και τα παιδιά μας.

Η γραμματεία και το προσωπικό του δημοτικού ωδείου, θα είναι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Εύχομαι γρήγορα με τη συνεργασία, προθυμότατα και συμβολή όλων μας να ξεπεράσουμε την κατάσταση αυξημένου κινδύνου και να επιστρέψουμε στα μαθήματα δια ζώσης.

* Η βιντεοσκόπηση των διαδικτυακών μαθημάτων δεν επιτρέπεται.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γεώργιος Δεμερτζής