Από Δευτέρα 26 Οκτωβρίου επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ωδείο Δράμας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων του Δημοτικού Ωδείου  Δράμας μετά τον εντοπισμό ενός κρούσματος κορονοϊού. Το Ωδείο θα επαναλειτουργήσει από Δευτέρα 26 Οκτωβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού.

“Αγαπητοί γονείς, καθηγητές και σπουδαστές, σας ενημερώνουμε ότι το δημοτικό ωδείο Δράμας θα λειτουργήσει κανονικά από 26 Οκτωβρίου 2020.

Ο Οργανισμός με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες έκλεισε προληπτικά το δημοτικό ωδείο μετά και από την παραίνεση της υπηρεσίας του ΕΟΔΥ στη Δράμα. Κατόπιν αυτού και πάλι προληπτικά η υπηρεσία  σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ προέβη σε τεστ όλων όσων ήρθαν σε επαφή με τον καθηγητή που προσβλήθηκε από τον ιό μέχρι και πέντε μέρες πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Σήμερα το πρωί μετά από επικοινωνία που είχαμε με την υπεύθυνη γιατρό του ΕΟΔΥ στη Δράμα μας ανακοινώθηκε ότι όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν ήταν αρνητικά όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο και από την πλευρά μας.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού τηρώντας όλο το προηγούμενο διάστημα τα μέτρα  που προβλέπονται για την αποφυγή διασποράς κορονοϊού, σεβόμενοι πρωτίστως την υγεία των σπουδαστών και υπαλλήλων του οργανισμού μας θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να  ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ επιθυμώντας να παρέχει την μουσική  εκπαίδευση  με την μέγιστη ασφάλεια.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού

 Δεμερτζής Γεώργιος