Ανδρέας Λοβέρδος-Δράμα : «Εάν είμαι η δική σας η επιλογή, δεν θα υπάρχει ούτε ΚΙΝΑΛ ούτε τίποτα. Θα υπάρχει Πα.Σο.Κ.

Για άλλη μία φορά ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε την επιθυμία-δήλωση να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος.

Μιλώντας χθες στην Δράμα και σε συγκέντρωση φίλων-υποστηρικτών της υποψηφιότητά του εξέφρασε την πίστη του ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι ένα πολύ μεγάλο κόμμα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έθεσε και θέμα ταυτότητας του κόμματος, λέγοντας: «Εάν είμαι η δική σας η επιλογή, δεν θα υπάρχει ούτε ΚΙΝΑΛ ούτε τίποτα. Θα υπάρχει Πα.Σο.Κ. Πάμε στο Πα.Σο.Κ. Όχι θα τα πούμε στο συνέδριο. Όχι θα τα πούμε, όταν δούμε ότι μπορούμε. Και νομικά και οικονομικά και πολιτικά, μπορούμε». Μάλιστα, επεσήμανε πως «εάν είμαι εγώ η επιλογή σας, το βράδυ της Κυριακής της 5ης Δεκεμβρίου θα απευθύνω χαιρετισμό ως Πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. Δεν λέω εγώ επιστροφή στο παρελθόν. Εγώ διακηρύσσω και ευαγγελίζομαι την πορεία προς το μέλλον με το Πα.Σο.Κ. Δεν γυρίζουμε στο Πα.Σο.Κ. Πάμε μπροστά με το Πα.Σο.Κ. Έχει διαφορά».

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, επισκέφθηκε και μίλησε στο Νευροκόπι . Τέλος συνοδευόμενος από τη Χαρά Κεφαλίδου και κομματικά στελέχη, περπάτησε στους δρόμους της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.