Άγρια επίθεση σκύλων σε 53χρονο άντρα που νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Δράμας

Περιστατικό άγριας επίθεσης σκύλων σε 53χρονο άντρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί γύρο στις 8.30, στην περιοχή του παλιού δρόμου Πανοράματος – δημοτικής κοινότητας Καλλιφύτου Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο σκύλοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του άνδρα, περικυκλώνοντας και γαβγίζοντας τον. Ο άνδρας ενώ περπατούσε όπως συνήθως στην περιοχή, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, δέχτηκε την επίθεση. Ο 53χρονος,δεν τρόμαξε μιας και έχει άμεση σχέση με σκύλους και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη προς στα ζώα, προσπάθησε να προστατευτεί. Οι σκύλοι όμως ήταν ιδιαιτέρα απειλητικοί με αποτέλεσμα να εξαπολύσουν άγρια επίθεση,με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα.

Λίγο αργότερα ο άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην μονάδα επειγόντων και από εκεί λόγο της κατάστασης του στη χειρουργική μονάδα του Γ.Ν. Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.

Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ τα σκυλιά ανήκουν σε ιδιοκτήτη, ο οποίος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή του συμβάντος. Την υπόθεση διερευνά η αστυνομικό τμήμα Δράμας.

dramini.gr