6η Τοιχοθεραπεία – «Οικογενειακές σχέσεις στην κρίση της πανδημίας» 

Οι οικογενειακές σχέσεις την κρίση της πανδημίας είναι το θέμα της προσεχούς «Τοιχοθεραπείας» που προσφέρουν οι εθελοντές του τοίχου από τον προηγούμενο Δεκέμβριο κάθε Κυριακή.

Την τρίτη Κυριακή  του νέου έτους και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, ο «Τοίχος της Καλοσύνης» πραγματοποίησε τη «Τοιχοθεραπεία» με θέμα: « «Συναισθηματική Διαχείριση: Δράση αντί Αντί-δραση»» με ομιλητή τον κο Παύλο Καστρινάκη, Coach Ενσυνειδητότητας (Mindfulness). Μία διαδραστική «Τοιχοθεραπεία» που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 100 συμμετεχόντων από την αρχή μέχρι το τέλος προσφέροντας τους μέσα από ερωτήσεις και με οδηγό τον ίδιο τον ομιλητή ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων με σκοπό την κατανόηση και τη διαχείρισή τους.

Η έκτη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία»  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2021  στις 18:00 με θέμα: «Οικογενειακές σχέσεις στην κρίση της πανδημίας» με ομιλήτρια την κα Μυρσίνη Ισμυρλή, Κοινωνική Λειτουργό και Εκπαιδευόμενη στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, όπου θα συζητηθούν οι αλλαγές που φαίνεται να συντελούνται στις σχέσεις και στα συναισθήματα των μελών μιας οικογένειας από τις επιπτώσεις του Covid-19.

Οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09      Meeting ID: 853 2184 1897    Passcode: 030634