Υπογράφηκε σήμερα από τον Νίκο Χαρακίδη η σύμβαση για την επένδυση των λουτρών των Ελευθερών

Σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση με τον νέο ανάδοχο των λουτρών Ελευθέρων Καβάλας. Μια κοπιώδης προσπάθεια της “Εργοανάπτυξής” είχε αίσιο τέλος. Μετά από πολλά χρόνια φαίνεται να  λάβει σάρκα και οστά η επένδυση των λουτρών των Ελευθερών προς όφελος της ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και ευρύτερα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε από τον πρόεδρο της εταιρίας Εργοανάπτυξη ΑΕ κ. Αλέξανδρο Ιωσηφίδη και τον πρόεδρο της αναδόχου εταιρίας Νίκο Χαρακίδη, γιο του πρωην βουλευτή και Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη, παρόν και Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού ΑΜΘ Κώστας Αντωνιάδης.
Τον Νίκο Χαρακίδη και την οικογένεια του ωστόσο φέρονται να τον βολιδοσκοπούν κι άλλοι (έλληνες και ξένοι) που κατά το ευκολότερο θέλουν να συνεργαστούν μαζί του αφού τον εμπιστεύονται.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής   πληροφορίες, ο προγραμματισμός της οικογένειας Χαρακίδη αναφέρει ένα χρονικό διάστημα έως και 2,5 με τρία περίπου χρόνια, για την έκδοση των οικοδομικών αδειών και την αδειοδότηση της επέμβασης που θα υλοποιήσει.

Ρεαλιστικός είναι ο χρόνος των τριών επόμενων ετών, στη διάρκεια του οποίου θα βγούνε οι άδειες και θα ολοκληρωθεί το βασικό μέρος της επένδυσης. Κατά συνέπεια θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι τα λουτρά των Ελευθερών θα επαναλειτουργήσουν μετά από τέσσερα περίπου χρόνια, με την προσπάθεια του επενδυτή που ήταν ο μοναδικός που συμμετείχε στο διαγωνισμό της εταιρίας η οποία ανήκει στην Περιφέρεια ΑΜΘ, πριν από λίγες εβδομάδες.

dramini.gr,  proininews.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive