Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η προγραμματισμένη εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Δράμας «Project για τη Δράμα». Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας, η υποψήφια Δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε παρουσίασε και τους υποψηφίους -στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου -Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης.
Στην ομιλία της η κ. Κιόρτεβε μεταξύ άλλων τόνισε: “Σας ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας στον αγώνα που δίνουμε για τη Δράμα.
Έναν αγώνα που δίνει το Project από το 2014 με το ίδιο πείσμα, την ίδια επιμονή και την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική, χάρη στη στήριξη όλων σας. Με συνεχή και σταθερή παρουσία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια, με το βλέμμα στη Δράμα, στην ανάπτυξη, στην εξωστρέφεια, δίνουμε μάχη τόσο από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και μέσα από την κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή.
Μία μάχη, που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε, που είμαι αποφασισμένη να κερδίσουμε, για όλους εμάς, που ζούμε σε αυτή την όμορφη πόλη, για τα παιδιά μας, που είναι οι αυριανοί πολίτες, για τη Δράμα, που της αξίζει μια νέα, ελπιδοφόρα και ανοδική πορεία. Και να είστε σίγουροι, πως το “Project για τη Δράμα” και θέλει και ξέρει και μπορεί να διοικήσει με διαφάνεια, όραμα, αποτελεσματικότητα και για αυτό αποτελεί τη μοναδική επιλογή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.”