Ξεκινά η 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη»


Από τις 18 έως τις 20 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της στην Κομοτηνή η 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» για να υποδεχτεί τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, τους επαγγελματίες και τους πολίτες της Περιφέρειάς μας και της ευρύτερης περιοχής.

Φέτος η Έκθεση έχει δύο ποιοτικά χαρακτηριστικά που τη διαφοροποιούν σημαντικά από τις προηγούμενες διοργανώσεις:

Πρώτον, ενώ διατηρεί το γενικό εμπορικό της χαρακτήρα, η Έκθεση έχει φέτος μια κεντρική κατεύθυνση: τα προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα. Σε αυτό το πλαίσιο, δίνει έμφαση σε θέματα εξωστρέφειας και καινοτομίας των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα.

Δεύτερον, εγκαινιάζουμε φέτος τη συνεργασία της Περιφέρειας ΑΜΘ με το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, μια συνεργασία που προσθέτει στη διοργάνωση σταθερότητα και συνέχεια.

Η παρουσία της ΔΕΘ HELEXPO από την άλλη, που είναι ο επίσημος εκθεσιακός φορέας της χώρας, δίνει στην Έκθεσή μας κύρος και αξιοπιστία.

90 εκθέτες, ημερίδα για την επιχειρηματικότητα, δράση για την τοπική γαστρονομία, πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικές επιδείξεις συνθέτουν το σκηνικό μιας διήμερης γιορτής της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρειά μας που θέλουμε να είναι πόλος έλξης για τους επιχειρηματίες και τους πολίτες και θεσμός γνωστός στη βαλκανική γειτονιά μας.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive