Τσιτσιπάς -Τζόκοβιτς : Έγινε “Μπλε” η Rod Laver Arena  στην Μελβούρνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας -τελικός-τένις στην Μελβούρνη μεταξύ Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς. Το πρώτο σετ πήρε ο Σέρβος πρωταθλητής ενώ αυτήν την ώρα διεξάγεται το δεύτερο σετ όπου το σκορ είναι 5-4 game υπέρ του Στέφανου.

Η ατμόσφαιρα στην Rod Laver Arena  στην Μελβούρνη είναι φανταστική με την παρουσία των Ελλήνων ομογενών, αλλά και αρκετών Σέρβων φιλάθλων που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Melbourne Park ακόμα και  πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα μεταξύ .

Τόσο ο Σέρβος θρύλος του τένις όσο και ο νεαρός Ελληνας έχουν ως επιπλέον “έπαθλο” την κορυφή του κόσμου, καθώς όποιος επικρατήσει, θα βρεθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP.

“Είμαι τυχερός, που σε αυτήν την φάση της καριέρας μου, υπάρχει ένα ιδιαίτερο θέμα σχεδόν σε κάθε τουρνουά, και συγκεκριμένα σε αυτά των Grand Slam”, υπογράμμισε ο 35χρονος Σέρβος, ο οποίος δηλώνει περισσότερο… πεινασμένος παρά κουρασμένος, ενώ από την πλευρά του, ο 24χρονος “Tsitsifast”, επεσήμανε: “Είναι οι στιγμές για τις οποίες δουλεύω πολύ. Υπάρχει κάτι περισσότερο από μια νίκη σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες. Και είμαι χαρούμενος που αυτή η ευκαιρία, είναι εδώ”.