«Το ταξίδι της συντροφικής ζωής» – Σεμινάριο για ζευγάρια

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό σεμινάριο 5 συναντήσεων με στόχο τη διαπραγμάτευση των προ(σ)κλήσεων που συνδέονται με τη συντροφική σχέση. Σας προσκαλούμε με το/την σύντροφό σας σε ένα «ταξίδι» διερεύνησης και μοιράσματος απόψεων, εμπειριών, προσδοκιών, δυσκολιών, αλλά και «δώρων»της συντροφικής ζωής.

Τα θέματα του σεμιναρίου θα αφορούν στην επικοινωνία μέσα στη σχέση, τη διαφορετικότητα των φύλων, τη φροντίδα της συντροφικής σχέσης, κ.α. Το σεμινάριο θα είναι βιωματικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί μέσα σε ένα πλαίσιο εχεμύθειας, σεβασμού, αποδοχής και ασφάλειας.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη 18.30-20.00 και οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι: 4/1011/10, 18/10, 25/10, 1/11/2023.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή  έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας (όνομα, και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο drasidrama@gmail.com ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 2521030053 (Πληροφορίες: Ευανθία Τάζογλου & Κωνσταντίνος Βλάχος).

Συντονιστές:

Κωνσταντίνος Βλάχος, Ψυχολόγος – Συστημικός Θεραπεύτης Ζευγαριών.

Ευανθία Τάζογλου, MSc, PhD Ψυχολόγος – Συστημική Θεραπεύτρια Ζευγαριών.

Όλες οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων/ουσών.

Θα δοθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής.