Το Λύκειο των Ελληνίδων Δράμας στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων

 

Η Πρόεδρος κα Άννα Ντινάκη – Κονδυλάκη και οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας,  από 21/09/2017 – 24/09/2017 βρεθήκανε στην Ξάνθη, όπου διεξήχθη με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Το Λύκειο των Ελληνίδων Δράμας συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά, την Πρόεδρο του ΛτΕ Ξάνθης, Ευτέρπη Στάντσιου, όλα τα μέλη του Δ.Σ. και τους εθελοντές, τους κατοίκους, τους επαγγελματίες της Ξάνθης και τον Ερυθρό Σταυρό για την υπέροχη φιλοξενία τους, την απίστευτη οργάνωση, καθώς και την άμεση και ουσιαστική παρουσία τους, που διευκόλυνε την παραμονή  στην πόλη….

Με μια εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση, υψηλού επιπέδου, από το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, αφιερωμένη στους χορούς , στις μουσικές και στον τρόπο ζωής της Θράκης, μέσα από τα μάτια και τα γραπτά του περιηγητή- ποιητή Λαμαρτίνου, σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση, από τον υπέροχο χοροδιδάσκαλο του ΛτΕ Ξάνθης Κυριάκο Αθανασιάδη, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Παραρτημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Το ραντεβού για το 19ο Συνέδριο δόθηκε στον Βόλο…. Καλή Αντάμωση!!!

 

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Άννα Ντινάκη – Κονδυλάκη

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive