Θύμισες … Ένα Αυγουστιάτικο βράδυ σαν σήμερα – Η Άννα Κορακάκη χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο 2016

Είχα ζήτηση από την οικογένεια Κορακάκη, λόγο της φιλίας μας  και στα πλαίσια της  δουλειάς μου να βρίσκομαι με την κάμερα μου στο σπίτι της οικογένειας , ώστε να καλύψω τις αντιδράσεις  – πανηγυρισμούς την ώρα που θα γινόταν ο τελικός .

Ήταν  εννέα και το βράδυ όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου, στην άλλη μεριά της τηλεφωνικής γραμμής η Φωτεινή ( μητέρα της Άννας) , Αργύρη, που είσαι ; μπορείς να έρθεις στο σπίτι… λίγη ώρα αργότερα ήμουν εκεί.

Στο σπίτι, η Φωτεινή ο Διονύσης, λίγοι συγγενείς και λιγότεροι πολύ στενοί φίλοι και δυο κάμερες. Μάτια κολλημένα στην τηλεόραση, σχόλια για τον αγώνα. Ήρθε η ώρα… ο αγώνας αρχίζει, ησυχία, επιθυμίες, μικρή συγκρατημένοι πανηγυρισμοί στις πρώτες βολές της Άννας… οι πανηγυρισμοί μεγαλώνουν η αγωνία έκδηλη στα μάτια όλων ,τελευταίες βολές η κορύφωση… Η Άννα Κορακάκη είναι και χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο…  ξέφρενοι  πανηγυρισμοί, όλοι μια αγκαλιά… τραγουδάμε τον Εθνικό Υμνο , συγκίνηση , υπερηφάνεια, κλάμα χαράς… δεν το πιστεύουμε… τι ζούμε!!!

Είκοσι πέντε και πάνω χρόνια ασχολούμαι με τα ρεπορτάζ στην τηλεόραση, έχοντας  καλύψει εκατοντάδες θέματα , αλλά είναι  λίγα που τα θυμάμαι πολύ έντονα , ένα από αυτά είναι το βράδυ στο σπίτι της Άννας, οι θύμισες θα μου μείνουν χαραγμένες .

Ευχαριστώ την οικογένεια που μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι παρόν, σε αυτοί την ανεπανάληπτη μοναδική στιγμή,που δεν περιγράφεται με λόγια.

Το ταξίδι στις επιτυχίες συνεχίζεται…

Α.Σ./ dramini.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive