Τέσσερις τελικοί της Πανελλήνιας Φάσης Χειροσφαίρισης θα φιλοξενηθούν στην Προσοτσάνη

 

 

 

Μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε τις διοργανώσεις των Τελικών Πανελλήνιων Φάσεων Χειροσφαίρισης στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β και ΜΙΝΙ που θα πραγματοποιηθούν στην Προσοτσάνη από τις 19 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018.
Τις διοργανώσεις ανέλαβε ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης.
Πιο συγκεκριμένα :
Η Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B΄ και Μίνι θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 24 Ιουνίου 2018 και θα συμμετέχουν 13 ομάδες από όλη την Ελλάδα.
Η Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 28 Ιουνίου 2018 και θα συμμετέχουν οι 8 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.
Η Τελική Πανελλήνια Φάση Χειροσφαίρισης στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018 και θα συμμετέχουν οι 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.
Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από 450 παιδιά και συνοδοί θα φιλοξενηθούν στην περιοχή μας για δεκατρείς ημέρες, καθώς επίσης και διπλάσιος αριθμός επισκεπτών και γονέων.

Στο πλαίσιο των Τελικών Πανελλήνιων Φάσεων Χειροσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Προσοτσάνης την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου από τους συνδιοργανωτές με σκοπό την ενημέρωση και παρουσίαση των τριών Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Χειροσφαίρισης.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive