Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship Season 2 στο Θέατρο Αριστοτέλειον


Το μεγαλύτερο ελληνικό esports πρωτάθλημα με χρηματικά έπαθλα 10.000€

Το μεγαλύτερο ελληνικό διαδικτυακό πρωτάθλημα gaming, το League of Legends Greek Championship (LGC) http://www.lgc.gr/, έρχεται να αναδείξει τους καλύτερους Βαλκάνιους gamers, σε ένα εντυπωσιακό διήμερο, στις 5 και 6 Ιουλίου στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την inSpot, τη μεγαλύτερη αλυσίδα internet place, με 76 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από όλα τα Βαλκάνια, καθιστώντας την κορυφαία διοργάνωση στον κλάδο του gaming στη χώρα μας.
Oι προκριματικοί αγώνες του LGC προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσω live εκπομπών από το studio της inSpot, με περισσότερους από 45.000 μοναδικούς θεατές να τους παρακολουθούν συστηματικά κάθε εβδομάδα.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του πρωταθλήματος, όπου θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ που έχουν ξεχωρίσει μέσα από την κανονική σεζόν του πρωταθλήματος. Οι ομάδες θα διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα 10.000€, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική esports διοργάνωση.

Στους τελικούς θα παρευρεθούν, ως guests, esports παίκτες από δημοφιλείς ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλεγούν και να συναγωνιστούν σε live αγώνες τους αγαπημένες τους παίκτες. Στα διαλείμματα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα booths αγαπημένων τους εταιριών στον κλαδο των eSports, της τεχνολογίας και του Anime & Comics, ενώ παράλληλα, θα πραγματοποιούνται κληρώσεις για υπέροχα δώρα.
Επίσημοι χορηγοί του League of Legends Greek Championship είναι οι: What’s Up, Hell Energy Drink, e-FOOD, Razer, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Πασσιάς, Jacobs, Anime House.
Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας: Metropolis, Zoo, Metrosport.

Ώρα έναρξης: 11:00
Τιμές εισιτηρίου: Τετάρτη 05/07 (ημιτελικοί), 5€. Πέμπτη 06/07 (τελικοί), 5€. Εννιαίο εισιτήριο διημέρου, 8€.
Προπώληση: Στα καταστήματα inSpot και στο viva.gr

……………………………………………………………………………………….
Σχετικά με την inSpot:
Η inSpot αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Place στη χώρα, με 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και παρουσία 18 χρόνων, με στρατηγικό στόχο να διατηρεί τα καταστήματά της υπερσύγχρονα και άνετα, ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη εμπειρία gaming και τεχνολογίας. Τα μέλη της εταιρίας ξεπερνούν τις 450.000, ενώ οι 15.000 επισκέπτες ανά ημέρα την αναδεικνύουν πρωταγωνίστρια στο χώρο της τεχνολογίας και της ελληνικής eSports σκηνής.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Εύη Ατζαμιδάκη
Υπεύθυνη Marketing
6976570089
evi@inspot.gr